Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

 


 Σελίδα 27 από 33: << < > >>

ΝΑΙ στην Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια

Άρθρα | 03-07-2015 09:00

Άρθρο στο Capital (03.07.2015). Σε παρέμβαση στο προσωπικό του blog την Τετάρτη, ο υπουργός Οικονομικών παρουσίασε έξι λόγους για τους οποίους πρέπει οι Έλληνες πολίτες κατά τη γνώμη του να ψηφίσουν "όχι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Για λόγους διαφάνειας, παραθέτουμε κάθε ένα επιχείρημα του κ. Βαρουφάκη ξεχωριστά (…) και ακολούθως διατυπώνουμε τον αντίλογο (…’).   




"Άλλη ευκαιρία δεν υπάρχει. Να την αδράξουμε τώρα" [Βίντεο]

Άρθρα | 23-03-2015 15:07

Ο Κωνσταντίνος Γκράβας στον ΣΚΑΪ (Β' μέρος) (21-03-2015)



"Είμαστε αντίθετοι σε κάθε αντιευρωπαϊκή φωνή" [Βίντεο]

Άρθρα | 23-03-2015 15:04

Ο Κωνσταντίνος Γκράβας στον ΣΚΑΪ (Α' μέρος) (21-03-2015)



Άλλη ευκαιρία δεν υπάρχει. Να την αδράξουμε τώρα [Άρθρο]

Άρθρα | 21-03-2015 23:52

Το πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, στο οποίο η γερμανίδα καγκελάριος απεικονίζεται μαζί με στρατεύματα των ναζί, κλήθηκε να σχολιάσει ο οικονομολόγος – αναλυτής διεθνών αγορών και μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής του Ποταμιού, Κωνσταντίνος Γκράβας από τον ΣΚΑΪ, όπου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου. Ο κ. Γκράβας εκτίμησε ότι σκοπός του περιοδικού δεν είναι να βλάψει την Άνγκελα Μέρκελ «αλλά να αποτυπώσει το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα η διαμάχη εστιάζεται σε μια ελληνογερμανική κόντρα, κάτι το οποίο είναι άτοπο, άστοχο, ασύμβατο με το όραμα της ενωμένης Ευρώπης και δεν μπορεί να δώσει λύση». «Είμαστε αντίθετοι» σημείωσε «στη δημιουργία δηλητηριώδους κλίματος μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και είμαστε αντίθετοι σε κάθε αντιευρωπαϊκή φωνή».



Τι είδους “Πολιτική Λύση”, κύριε Τσίπρα;

Άρθρα | 18-03-2015 00:18

Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον κυριακάτικο τύπο αποκλείει εκλογές, δημοψήφισμα ή πραξικόπημα! Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε το νόημα της συγκεκριμένης αυτής τριπλής διαβεβαίωσης. Οι πολίτες στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν επιθυμούν ούτε εκλογές, ούτε δημοψηφίσματα. Και βέβαια δεν βλέπουν φαντάσματα πραξικοπηματιών στον ύπνο τους.



Ο φαύλος κύκλος της διαπραγμάτευσης

Άρθρα | 04-03-2015 13:13

Η νέα ελληνική κυβέρνηση έχει διανύσει ήδη τις πρώτες τριάντα ημέρες. Δεδομένης της επικέντρωσης της προσπάθειας στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και δανειστές, ας κάνουμε μία αναδρομή εστιάζοντας στην πορεία που έχει ακολουθηθεί μέσα από τις τρεις συναπτές συνεδριάσεις της Ευρωομάδας (Eurogroup).



Να σεβασθούμε τη δημοκρατική οδό

Άρθρα | 02-03-2015 13:05

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο των τελευταίων ημερών και κατόπιν της σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου με τον πρωθυπουργό αλλά και της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος το Σαββατοκύριακο, η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να φέρει προς κύρωση στη Βουλή την επέκταση της δανειακής σύμβασης καθώς αρκεί η υπογραφή του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για να έχει αυτή ισχύ.



 Σελίδα 27 από 33: << < > >>

Newsletter